Inici      Transparència      blanes.cat     
Castellano  

 

Inici -> Accesibilitat

Accesibilitat

 

 

La Seu Electrònica de l'Ajuntament de Blanes té la vocació de convertir-se en un canal de comunicació accessible i universal per a tots els ciutadans.

Per aquest motiu s'han utilitzat en les seves construcció les mesures i criteris que a continuació s'exposen i que faciliten que els usuaris obtinguin amb la menor dificultat possible la informació i els serveis que posem a la seva disposició.

Concepte de usabilitat web

Usabilitat significa col·locar al centre del disseny i l'estructuració de continguts les necessitats dels usuaris. Prentende que els usuaris duguin a terme les diferents tasques disponibles amb eficàcia, eficiència, rapidesa , facilitat i satisfacció

Per aconseguir aquest objectiu s'han tingut en compte les opinions dels usuaris als quals s'ha realitzat test a usuaris reals amb navegació en la llar.

Concepte d'Accessibilitat Web

Consisteix a facilitar l'accés a la web al major nombre d'usuaris possible, independentment de les seves característiques (capacitats/limitacions, maquinari, programari, comunicacions, etc).

Per a això la web s'ha treballat tenint en compte els següents estandares:

  • CSS

El disseny s'ha realitzat sota la recomanació del W3C sobre les Fulles d'Estil en Cascada (CSS). Si el navegador o dispositiu de navegació no suporta fulles d'estil, el contingut de la web segueix sent totalment llegible gràcies al seu marcat estructural.

  • WAI-AA

Este sitio web ha sido diseñado y programado siguiendo las directrices de la iniciativa WAI (Web Accessibility Initiative, www.w3.org/wai), que marca unos estándares internacionales en la creación de contenidos webs accesibles para todos. Para analizar la accesibilidad de Portal se ha utilizado el Test de Accesibilidad Web (TAW). El Portal cumple la prioridad 2 (Nivel de accesibilidad Doble A).

5 de Setembre del 2016